Nog maar één week en dan: Poëzie Lagogo!

Zondag 28 augustus van 13.00-19.00 uur gaat Poëzie Lagogo los! Het leukste, gratis toegankelijke poëziefestival Poëzie Lagogo te Rotterdam en te land en te water, aan de Bergse Voorplas, op het veld bij Wijnbar Mendoza, beleeft zijn 4e editie.Poster Poëzie Lagogo #4

line up editie#4 2022 en bootjesprogramma
De line up bestaat uit lokale en gerenommeerde dichters. Grote namen en lokale helden met voordracht en muziek op een podium en op bootjes: Ronald Snijders, de band de Asfaltfeeën met o.a. Ingmar Heytze, Jeroen Naaktgeboren, Peggy Verzett, Jana Beranová, Hannah van Binsbergen, Angelika Geronymaki, Wijkdichter Karin van Kalmthout, De Burenboot, Peer Hommel, Jaimee Brown, Anton Slotboom, Bianca Boor, Piet Janssen, Jeroen Sloof, Erwin the Librarian, Remy van Aarden, en de Baddaboom Brass band met oa Dick Ronteltap.

Er zijn recent nog meer namen aan komen drijven zoals muzikant en kinderboekenschrijver Joris Lutz, dichter/ mc Esther Porcelijn, rotterdambassadeur Willem H. van Wijk, Dj Okkie Vijfvinkel en Sanne Kanters gaan op de boot van Serieus grappig (De Schrijfschool). Lianne Collignon gaat mee op de Noorderdicht vaart. Storyteller, muzikant en coach Ruwhel gaat een gruwelijk mooie (Rotterdam blues en spoken) set neerzetten, samen met Basement Schiebronx. En wat te denken van KMRspoken samen met De Chief, uit de koker van CULT NORTH.

Reserveer je bootje via: http://www.eventbrite.com/…/tickets-poezie-lagogo-4… Klik op ‘registreren’ om de hele bootjes-line up te zien. 
Bij elk bootje zie je de resterende plekken staan. Lees meer hier. en check hier het gehele bootjesprogramma:bootjesprogramma

Het festival is een initiatief van Rotterdam Revoluties van Edwin de Voigt en dichters uit Hilligersberg. 

Poëzie Lagogo is mogelijk door een bewonersinitiatief (Gebiedscommissie Hilligersberg-Schiebroek), CultuurConcreet, het VSBfonds, Postcodeloterij Buurtfonds, en de partners en sponsors Taaltheaterspel, Gewoon Arie, de Rotterdamambassadeur, boekhandel Maximus., Mendoza, Geen Boot Wel Varen en Rotterdam Revoluties.