Open oproep st. Brugwachtershuisjes – Beukelsbrug (deadline 2 mei)

Open oproep st. Brugwachtershuisjes – Beukelsbrug (deadline 2 mei)

Stichting Brugwachtershuisjes.nl doet de onderstaande oproep.
In het Brugwachtershuisjes project kan nu elke dichter en andere ‘creatief’ werk inzenden voor op het brugwachtershuisje en aan de lange reling van de Beukelsbrug: dus dichters, beeldend kunstenaars en/of creatief ondernemers opgelet! De oproep:

Ben je kunstenaar, dichter of creatief ondernemer uit Rotterdam? Wil je jouw kunstwerk en/of dichtregels over trekvaarten zien schitteren op het brugwachtershuisje en de brugleuning van de Beukelsbrug in Rotterdam? Lees dan de open oproep en stuur je voorstel uiterlijk 2 mei 2018 in.”

Zie http://brugwachtershuisjes.nl/trekvaarten/  en de pdf http://brugwachtershuisjes.nl/wpdir/wp-content/uploads/2018/04/180409-open-oproep-Beukelsbrug-def.pdf
Daniel Dee zit namens OPEN DICHT bruggedichten in de selectiecommissie.

De projecten en doelstellingen van OPEN DICHT bruggedichten en Brugwachtershuisjes vormen een mooie aanvulling op elkaar. Hun Trekvaarten project, ditmaal aan de Beukelsbrug, versterkt het lint van bruggedichten en de ‘poëzie-route’ die OPEN DICHT bruggedichten wil realiseren. De Beukelsbrug is immers één van de 10 bruggen op ons wensenlijstje.

OPEN DICHT bruggedichten ambieert aan één van de kade kanten onder deze brug een street art work met poëzie te combineren, waar veel wandel, fiets, vaar en autoverkeer voorbijkomt. Zodra daarover meer nieuws is, kunt u dit vinden op deze website en de facebookpagina.