Poëzie Lagogo op 30 augustus

Poëzie Lagogo

festival Poëzie Lagogo aan het meer en meer

Het leukste, lokale, gratis toegankelijke poëziefestival Poëzie Lagogo aan de Bergse Voorplas, op het veld bij Mendoza, beleeft zijn 2e editie zondag 30 augustus van 13.00-19.00 uur. Poëzie Lagogo is een initiatief van en wordt georganiseerd door Rotterdam Revoluties van Edwin de Voigt en dichters uit Hilligersberg.

Poëzie LagogoDe line up bestaat uit gerenommeerde dichters. Ingmar Heytze, Hasna El Maroudi, de Poëzieboys, Dean Bowen, Jana Beranová, Vienne Haagoort en Iris Penning geven acte de présence. Er zijn muzikale acts en workshops voor jong en oud én poëzie in bootjes op het water. Dit jaar kent een meer bescheiden opzet vanwege de coronacrisis, maar het blijft Poëzie aan het meer en meer. Mét afstand de beste poëzie!

Volg de facebookpagina hier. Meer over het project en de organisatie hier.

We houden rekening met de RIVM-maatregelen, en de aanwijzingen van de gemeente Rotterdam en het gebied Hilligersberg-Schiebroek. Deze editie is bovendien kleinschaliger van opzet dan die in 2019.

Zie hier enkele foto’s van de editie 2019. (Foto’s Rob Hilz en Jiske Foppe)


Poëzie Lagogo is mogelijk door Gebiedscie. Hilligersberg-Schiebroek, CultuurConcreet, boekhandel Maximus., Mendoza, Geen boot wel varen en RotterdamRevoluties.