viering Route Lagogo update

Met het Poëzie Lagogo festival aan de horizon (zondag 27 augustus!) is het tijd om de kersverse update in de VERS app van zusje Route Lagogo met 5 nieuwe gedichten van dichters uit Poëzie Lagogo editie #4 te vieren! Dat zijn gedichten van Ruwehel, Jeroen Naaktgeboren, Peggy Verzett, Angelika Geronymaki en Hannah van Binsbergen.

Als klap op de poëtische vuurpijl wordt er bij Wijnbar De Avonden een raamgedicht van Jeroen Naaktgeboren geplaatst én zijn er in het gebied 3 Route Lagogo infobordjes met poëzie aan lantaarn-en fietspalen bevestigd, die ieders aandacht richten op de Route Lagogo in de VERS app.

Op donderdag 24 augustus vanaf 16:45 uur is iedereen welkom om dit vanaf 17:00 uur te vieren in Wijnbar De Avonden met een mini-event: voordrachten van Wijkdichter Karin van Kalmthout, Jeroen Naaktgeboren, Peggy Verzett en Angelika Geronymaki (o.v.).
Presentatie: Edwin de Voigt en Jeroen Naaktgeboren

Inloop: vanaf 16.45 uur
Programma: 17.00 – 17.30 uur

Mis het niet! Hierna ben je natuurlijk welkom te blijven borrelen bij Wijnbar De Avonden. Kleine bijsluiter: consumpties op eigen kosten.
Locatie: Wijnbar De Avonden, Kleiweg 48 b, 3051 GS Rotterdam

Route Lagogo in Hillegersberg- Schiebroek

Route Lagogo is de prachtige wandeling met poëzie in de gratis VERS app in Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam. Het zusje van Poëzie Lagogo dat aanstaande zondag 27 augustus haar Lustrum viert.

De 5 nieuwe gedichten in de VERS app zijn van Hannah van Binsbergen, Angelika Geronymaki, Jeroen Naaktgeboren, Ruwhel en Peggy Verzett. 

Jaarlijks wordt de Route Lagogo uitgebreid met poëzie en soms raamgedichten van dichters die je kan zien op het leukste, lokale, gratis toegankelijke poëziefestival Poëzie Lagogo aan de Bergse Voorplas. Je bepaalt zelf hoe lang en welke route je loopt.