vrijwilliger(s) welkom tijdens aanbrengen bruggedicht

In samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn en andere partners en financiers laten we tussen 14 april en 8 mei in drie nachten, in de weekenden in de avond en nacht, een bruggedicht schilderen aan de Alphensebrug Alphen aan den Rijn. Lees hier meer over het project en hier over de data en tijden van de werkzaamheden.

Wij zijn er klaar voor! Tijdens een drietal avonden en nachten in april (heel misschien uitloop in mei) wordt het bruggedicht aangebracht. Mensen te voet en fiets worden ’s avonds en ’s nachts omgeleid via de Swaenswijkbrug gedurende het werk. Dit wordt ter plaatse aangekondigd en op de dag zelf met omleidingsborden verduidelijkt.

vrijwilliger worden voor 1, 2 of 3 avonden/nachten?
Ben jij enthousiast over het bruggedicht, houd je van de avond & de nacht, vind jij het leuk een unieke ervaring op te doen en je in te zetten voor het bruggedicht aan de Alphensebrug in Alphen aan den Rijn?

werkzaamheden
Dan kan je ons helpen met:
– het tijdens de uitvoering informeren en verwijzen van mensen die bij de afsluiting bij de Alphensebrug in Alphen aan den Rijn tijdelijk om moeten lopen of fietsen via de Swaenswijkbrug. Je staat voor de hekken, natuurlijk, als het roostertechnisch lukt, liefst met 2 personen.
– mogelijke hand en spandiensten tussen deze uren door

Als je wil, zetten wij jou in als vrijwilliger op:
– vrijdag vanaf 21:45 tot 04:00 uur (totaal 7.25 uur), of
– de zaterdag en / of zondag vanaf 20:45 -04:00 uur (totaal 6.25 uur) 
Je kan je opgeven voor één of meer avonden/nachten: het zijn 3 avonden/nachten in de weekenden van 14 april / 21 april / 28 april en/of 6/7 mei. Vooral 21,22 en 23 april zoeken we nog mensen! 
Je kan je ook opgeven voor 20:45 of  21:45 uur tot 0.00 uur en van 0.00 – 04:00 uur.

Of het werk die avond/nacht doorgaat hangt af van de weersomstandigheden, bij (te)veel kou, regen en (harde) wind kan het werk niet doorgaan en schuift het door.
Je hoort om 13:30 uur op de dag zelf of het werk die avond/nacht doorgaat!

Vrijwilligersvergoeding en voorzieningen
-> Er is natuurlijk een vrijwilligers- en reiskosten/parkeerkosten vergoeding. Ook zijn een toilet en keet aanwezig voor korte pauzes.

Welke vaardigheden zijn hierbij daarom handig?
– Je vindt het niet erg in de avond of nacht te werken.
– Je bent één of meer avonden (maximaal 3) vanaf 20:45 uur of 21:45 uur tot 04:00 uur beschikbaar.
– je bent Communicatief, Gastvrij en Geduldig: je vindt het leuk mensen te informeren en contact te hebben
– Je staat open voor tussentijdse hand en spandiensten
– Je bent flexibel: je hoort pas om 13.30 uur of het die avond/nacht doorgaat. Als het niet doorgaat is er ook geen vergoeding.

Kom je van buiten Alphen?
Woon je buiten Alphen aan den Rijn en ben je met het O.V.: check het openbaar vervoer: Arriva bus 870 (3.02 uur / 04.21 uur) en 470 (05:08 uur en 06:08 uur) rijden bijvoorbeeld in het weekend vanaf halte A, in de ochtend naar Schiphol Airport waarvandaan je de trein naar huis kan pakken.

Mail ons om je aan te melden: info@dezoeknaarschittering.nl of via de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Alphen: https://bit.ly/3K5FZEt